22 Nisan 2014 Salı

Ünal Aysal Takımdan ve Teknik Heyetten Hesap Soracak


Ünal aysalın büyük umutlar ile fatih terimin görevine son verdikten sonra takımın başına getirdiği İtalyan teknik direktör Mancini ile yolları ayırmaya yaklaşıyor Başkan Ünal Aysal, önümüzdeki hafta içi çarşamba günü  Galatasay Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gidecek olan başkan burada birkaç toplantı birden gerçekleştirecek.

Başkan ünal aysal önce takımdan bazı futbolcularla birlikte bir görüşme gerçekleştirecek. Ünal Aysal’ın görüşmesi planlanan oyuncuların takımın önde gelen oyuncuları ve kaptanlar olacağı düşünülüyor, takımın önde gelen isimleri olarak  Wesley Sneijder ile Felipe Melo’nun da bu görüşmede yer alacağı gelen haberler arasında. Takım kaptanları ile  yapılacak uzun soluklu görüşme ardından Başkan Ünal Aysalın toplantı için bir sonraki zirvesi Mancini ile baş başa bizzat gerçekleştirceği toplantıda olacak gözler. İtalyan teknik direktör ile uzun bir durum incelemesi yapması planlanan Aysal’ın, Mancini’den hesap soracağı görüşü tüm Galatasaray spor kulübü yönetimince beklenen bir davranış.

spor haberleri devamı için tıklayınız : http://www.nethaberiz.com/unal-aysal-takimdan-ve-teknik-heyetten-hesap-soracak.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder