8 Nisan 2014 Salı

Bursaspor idare heyeti, 16-23 Mayıs tarihlerinde olağanüstü kurultaya gitme kararı aldı.


Körüstan, Bursaspor TV’ye yaptığı izahta, bu akşam gerçekleştirdikleri haftalık idare heyeti toplantısında, 16 Mayıs için kurultay kararı aldıklarını, yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde kongrenin 23 Mayıs’ta tekrarlanacağını söyledi.
Bu kararı Bursaspor’un selameti açısından aldıklarını ifade eden Körüstan, "Son 8 mücadelemiz kaldı ve taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu süreci rahat geçelim. Lig bittikten sonrası için bu akşam bir karara vardık. 16 Mayıs tarihinde kurultay kararı aldık" dedi.
Körüstan, kurultayda aday olup olmayacaklarına daha karar vermediklerini vurgulayarak, "Bursaspor’un selameti açısından bu karar gerekliydi. Daimi bir protesto vardı ve bunun önlenmesi için kurultay kararı verdik, şayet aday olacaksak, kurultay azalarına ’biz böyle davranacağız. Bunu kabul edersiniz seçersiniz’ diyeceğiz" ifadelerini kullandı.
İdarenin toplu azalıklar yaptığı istikametindeki iddialara da değinen Körüstan, şubat ayından bu yana aza kabulü gerçekleştirmediklerini, şu anda Bursaspor’un 3.000 755 azasının bulunduğunu, bunun 734’ünün kendi dönemlerinde gerçekleştiğini izah etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder