12 Nisan 2014 Cumartesi

Beşiktaş transfer komitesi üyesi deniz atalay'dan transfer açıklaması


Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Transfer Komitesi'nden Mesul İdare Heyeti Azası Deniz Atalay medyanın daimi olarak Beşiktaş konusunda transfer haberlerine yer vermesinin takımı negatif etkilediğini söyledi.

DHA'ya özel izahlar yapan Atalay, ''Medyada daimi olarak Beşiktaş'ın yapacağı transferler yazılıp çiziliyor. Biz defaatle izah ettik. Transferler ile ilgili teknik kurulumuz, Önder Özen ve scout ekibi geniş çaplı bir araştırma ve çalışma içindeler. Fakat şu mertebede yapmış olduğumuz bir transfer olmamasına karşın sürekli olarak Beşiktaş şunu alıyor bunu alıyor diye her gün yazılıyor. Rakiplerimiz konusunda böylesi transfer haberlerinin hemen hemen yok denecek kadar az yapıldığı bir dönemde her gün biz yazılıp çiziliyoruz. Daha transfer dönemine 3 ay var ve bitirilmiş, netleştirilmiş hiç bir şey yok.'' dedi.

''LİGTE ÇOK KRİTİK 6 MÜCADELEMİZ KALDI BURAYA ODAKLANMALIYIZ''

Şampiyonlar Ligi'ne dolaysız katılmak için çabaladıklarını belirten Atalay ''Ligde 6 tane çok kritik mücadelemiz var. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak için çabalıyoruz. Futbolcularımız bu vaziyetten negatif olarak etkileniyor. Bir çok isim yazılıyor ve şu anda oynayan futbolcuların yerine yazılıyor. Sonra da biz bu futbolcuların çıkıp iyi konsantre olmasını bekliyoruz. Onlar da bu haberleri görüyorlar ve etkileniyorlar. Artık bu transfer haberlerinden biraz sıyrılıp kalan 6 mücadelemize odaklanmalıyız. Bizim için şu anda en ehemmiyetli şey 6 mücadelesi kazanıp Şampiyonlar Ligi'ne dolaysız gitmek'' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder