30 Mart 2014 Pazar

Muslera'dan Hasan Şaş'a 'Deli...'

Lig TV'de yayınlanan Maraton programına misafir yorumcu olarak katılan Galatasaray'ın daha önceki Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'e seslenen Muslera, ''Buradan stüdyodaki çılgın atan Hasan'a çok güzel dilekler sunuyorum. Onun hırsı, esprili yapısı çok iyiydi. Onunla iki yıl güzel vakit geçirdik. Hoca olacakmış, haberini aldık. Ne zaman ihtiyacı olursa onun takımında oynamaya hazırım" diye konuştu.
 Bahtsız olduklarını ifade eden tecübeli eldiven, ''Bugün çok kötü oynayan bazı yoktu. Dış sahada da iyi pozisyonlar buluyoruz. Mücadelesi bu pozisyonlarla koparmamız gerekli fakat futbol bahtımız yanımızda değil. Bir takım takımların bazen çok iyi ve kötü periyotları olabilir. Şu an bahtsızlıktan dolayı kötü bir periyota girdik. Bildiğim bir şey var alana çıktığım tüm arkadaşlarımla beraber yüzde yüzümüzü vermeye çalışıyoruz. Bu da lig sonuna kadar devam edecek." dedi.
Fenerbahçe derbisi konusunda yorumlarda bulunan Muslera, "Derbi mücadelelerin atmosferi değişik oluyor. Rakibimiz iyi bir dönem yaşıyor. Biz biraz daha kötü bir dönem yaşıyoruz. Oraya çıktığımızda derbi olduğu için diğer mücadelelerin haricinda bu derbiye odaklanılıyor. Bizim için oraya çıktığımızda geçmişte yaşadığımız puan kayıplarını bir kenarı bırakıp, galibiyetle ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder